Jiangsu, China
Business Type:
Manufacturer/Factory
Number of Employees:
103
Year of Establishment:
2008-01-30
Plant Area:
14000.0 square meters
Average Lead Time:
Peak season lead time: within 15 workdays
Off season lead time: within 15 workdays
OEM/ODM Service

Inflatable Bouncer, Inflatable Toy, Inflatable Slide manufacturer / supplier in China, offering High Quality Theme Park Inflatable Castle Bouncy, Fwulong Water Park with Floats and Water Climb, High Quality Entertainment Inflatable Water Park for Game and so on.

Diamond Member Since 2012
Audited Supplier

High Quality Theme Park Inflatable Castle Bouncy

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
1 Piece US $400-1,200/ Piece
Port: Shanghai, China
Production Capacity: 300 or Above PCS/Year
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Material: PVC
Usage: Kindergarten
Style: Playhouse
Age: 5-7 Years
Customized: Customized
Function: Environmental

You Might Also Like

Loading...

Basic Info

Model NO.
FLQM
Blower
Included
Fabric Thickness
0.55mm
Weight
50 ~ 99Kg
Certification
UL, CE
Color
Bright Color
Size
Customized
Material2
PVC 0.55
Trademark
fwulong
Transport Package
in PVC Bag
Specification
ce en71 sgs
Origin
Suzhou, China(Mainland)
 
1. Custom Designs available for different shape, size, colour, logo printings, etc.
2. Material: 18oz PVC vinyl, lead free, waterproof, fireproof, UV protective.
3. Tensile strength: Warp-2870.43N/50mm Weft-2279.06N/50mm
4. Tear strength: Warp: 562.3N  Weft: 521.5N
5. Professional Machines for Cutting, Sewing and Printings.
6. We use Strong threads to Double Stitch Everywhere and Auardruple Stitch for sensitive parts to ensure quality.
7. Reinforced strips at joints
8. Safe and Convenient Air Flap and Durable Zippers
9. High quality small hole netting (mesh) for safety protection.
10. Anchor and D Rings for safety concern
11. Air blowers are CE, UL and GS approved in 110v-120v or 220v-240v with various kinds of plugs.
12. Each product includes repair kit (glue and same colour PVC materials).
13. Strong packing bag and export carton for transport and reuse.
14. Shipping: by sea, by air or by express (DHL, etc.)
15. MOQ: 1 pcs
16. Payment: T/T (bank wire transfer), L/C, Western Union, Escrow with 30% deposit.
    We are able to reply you within 1 hour (monday to friday),and reply you within 12 hours(weekend)
 
Question 1.Can print with custom logo?
Answer:yes,please provide your logo to us for printing.
Question 2.How do you pack the products?
Answer:  we pack the products in strong PVC bag,or customize according to your requirement.
Question 3.What kind of shipping term do you accept?
Answer : we can send it by air,by sea,by express .
Question 4.Does factory pass any certificates?
Answer:We have been certificated by ce,astm,tuv,sgs,en71 etc.
Question 5.Can you accept Small order quantity?
Answer :Yes,1pc is also ok
Question 6. what color can I choose ?
Answer:Blue,orange,red,yellow,green,purple etc. Any color is ok.
Question 7. How can we trust you ?
Answer:We are original manufacturer in this field for more than 10 years,has been VIP member of alibaba for 7 years,we attend every IAAPA,EAS,asia IAAPA ,DEAL exhibition,customers give us good feedback.
Question 8. How about your quality?
Answer:all materials have been tested before production,we use best material. Double stitched and precise sewing,computer design and computer cutting,we have professional QC department to test the quality before delivery to ensure high quality.

Send your message to this supplier

*From:
*To:
avatar Ms. Li Min
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now