Jiangsu, China
Business Type:
Manufacturer/Factory
Number of Employees:
103
Year of Establishment:
2008-01-30
Plant Area:
14000.0 square meters
Average Lead Time:
Peak season lead time: within 15 workday
Off season lead time: within 15 workday
OEM/ODM Service

Bouncy Castle, Inflatable Bouncy Castle, Bouncy Castle Amusement Park manufacturer / supplier in China, offering Fwulong New Design Inflatable Tent, Mini Treadmill Walking Bike, Inflatable Jumping Castles Bounce House Rentals for Sale and so on.

Diamond Member Since 2012
Audited Supplier
  • Fwulong New Design Inflatable Tent
  • Fwulong New Design Inflatable Tent
  • Fwulong New Design Inflatable Tent
  • Fwulong New Design Inflatable Tent
  • Fwulong New Design Inflatable Tent
  • Fwulong New Design Inflatable Tent

Fwulong New Design Inflatable Tent

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
1 Piece US $900-7,000/ Piece
Port: Shanghai, China
Production Capacity: 2000 Set/Month
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union, Paypal, Money Gram
Material: 0.6~1.0mm PVC
Place of Origin: Jiangsu, China
Brand Name: Fwu-Long
Size: Customized
Warranty: 1 Year
Package: Strong PVC Tarpaulin Carring Bag

You Might Also Like

Loading...

Basic Info

Model NO.: FLST
Delivery Time: Within5- 10 Days After Receive Your Payment
Shipping Way: by Air, by Express or by Sea
Blower: CE
Trademark: Fwulong
Transport Package: Packing by Plastic Bags
Specification: CE, TUV
Origin: Jiangsu, China
Item name Inflatable bouncy castle amusement park with obstacle and slide toy
BrandFwulong
sizeAs customized
materialhigh quality commercial level 0.55- 0.6mm ,18oz(650g/m2),1000D PVC vinyl, 
water proof,fire retardant and UV resistence or as your request
Products featurenew fashion style, popular in Europen countries, High performance-price ratio
packing1.Carton and high-strength PVC tarpaulin.
2.Carpet inside, pvc bag outside.
3.your special requirement is accepted
Produce Time7- 28working days
Shipping wayBy sea /by air/by DHL
weightAccord the actual weight
warranty3years-5years
blowerCE/ASTM
OEMyes
Quality control1. Double stitching throughout the unit with triple stitching
2. Quadruple stitching in key areas inside the base of the unit
3. Extra webbing reinforced strip on all the stress points and interior panels
Come with 1.3-5years warranty
2.Emergency exit for faster deflation process ramp
3.repair kits
4.Safe rule
5.Ramp
6.Spikes

Our company

Suzhou Fwulong Amusement Equipment Co., Ltd is a professional enterprise who consistently
 develops, designs, produces and markets amusement equipment for the amusement Industry, We
 are original manufacture with 3 branch factories that covers more than 20000 square meters land,
 we develop, design, produce and sale following products as below:

>Bumper car, park train, kid's digger, climbing frame; Paddle boat, bumper boat,
>Water pool, water pool with tent, Water ball, water roller, zorb ball, water park
>Inflatable bouncer/slide/obstacle/combos/sports game etc;
> Animatronics dinosaur, Animatronics animals etc.

As professionals, we pride ourselves in providing various amusement products which have passed 
CE and ASTM certification, and above all, our best service all over the world. Our goal is to assure 
customer satisfaction, safety and fun for children of all ages.

As a member of IAAPA show, we get high evaluation from worldwide customers who attend the 
Exhibitions. You are promised to get competitive price, high quality, timely delivery and perfect servic here.

Our service

We provide the service customized for customized for customer. Ensure that use of high quality 
material. We offer 24 months warranty. Our team keep 24 hours online service and multilanguage 
support sent service tools with products. One-stop logistics and quickly through customs.

Question 1. Can print with custom logo?
Answer: Yes, please provide your logo to us for printing.

Question 2. How do you pack the products?
Answer: We pack the products in strong PVC bag, or customize according to your requirement.

Question 3. What kind of shipping term do you accept?
Answer: We can send it by air, by sea, by express.

Question 4. Does factory pass any certificates?
Answer: We have been certificated by ce, astm, tuv, sgs, en71 etc.

Question 5. Can you accept Small order quantity?
Answer: Yes, 1pc is also ok

Question 6. What color can I choose?
Answer: Blue, orange, red, yellow, green, purple etc. Any color is ok.

Question 7. How can we trust you?
Answer: We are original manufacturer in this field for more than 10 years, has been VIP member of alibaba for 7 years, we attend every IAAPA, EAS, asia IAAPA, DEAL exhibition, customers give us good feedback.

Question 8. How about your quality?
Answer: All materials have been tested before production, we use best material. Double stitched and precise sewing, computer design and computer cutting, we have professional QC department to test the quality before delivery to ensure high quality.


 
We are able to reply you within 1 hour (monday to friday), 
and reply you within 12 hours(weekend)

If you order a number of the product,
we'll give you the most favourable discount.

Send your message to this supplier

*From:
*To:
avatar Mr. Liao Wenxin
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now