Gold Member Since 2012
Audited Supplier
Suzhou Fwulong Amusement Equipment Co., Ltd.

Inflatable Rock Climbing, Inflatable Toy, Inflatable Climbing Wall manufacturer / supplier in China, offering Hot Sale Inflatable Rock Climbing for Challenge, Fwulong Swimming Pool Paddler Boat/Hand Boat (FLPB), Fuwlong CE TUV Certificate Kids&Adult Aqua Paddler Boat for Inflatable Pool (FLPB) and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Climbing Wall Hot Sale Inflatable Rock Climbing for Challenge

Hot Sale Inflatable Rock Climbing for Challenge

FOB Price: US $1,000-2,000 / Piece
Min. Order: 1 Piece
Min. Order FOB Price
1 Piece US $1,000-2,000/ Piece
Get Latest Price
Port: Shanghai, China
Production Capacity: 1000/Year
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union, Paypal, Money Gram, Credit Card

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Model NO.: FLRC
  • Wall Type: Upside
  • Usage: Training
  • Material: PC/PVC
  • Delivery Detail: 7-15 Days After Confirmed The Order
  • Transport Package: in PVC Bags
  • Origin: Suzhou, China(Mainland)
  • Installation: Direct Hold Assembling
  • Suitable for: Children, Adult
  • Type: Inflatable Climbing
  • Size: Customized Size Available
  • Trademark: Fwu-Long
  • Specification: CE TUV
  • HS Code: 9504309000
Product Description
 
1. Custom Designs available for different shape, size, colour, logo printings, etc.
2. Material: 18oz PVC vinyl, lead free, waterproof, fireproof, UV protective.
3. Tensile strength: Warp-2870.43N/50mm Weft-2279.06N/50mm
4. Tear strength: Warp: 562.3N  Weft: 521.5N
5. Professional Machines for Cutting, Sewing and Printings.
6. We use Strong threads to Double Stitch Everywhere and Auardruple Stitch for sensitive parts to ensure quality.
7. Reinforced strips at joints
8. Safe and Convenient Air Flap and Durable Zippers
9. High quality small hole netting (mesh) for safety protection.
10. Anchor and D Rings for safety concern
11. Air blowers are CE, UL and GS approved in 110v-120v or 220v-240v with various kinds of plugs.
12. Each product includes repair kit (glue and same colour PVC materials).
13. Strong packing bag and export carton for transport and reuse.
14. Shipping: by sea, by air or by express (DHL, etc.)
15. MOQ: 1 pcs
16. Payment: T/T (bank wire transfer), L/C, Western Union, Escrow with 30% deposit.
    We are able to reply you within 1 hour (monday to friday),and reply you within 12 hours(weekend)
 
Question 1.Can print with custom logo?
Answer:yes,please provide your logo to us for printing.
Question 2.How do you pack the products?
Answer:  we pack the products in strong PVC bag,or customize according to your requirement.
Question 3.What kind of shipping term do you accept?
Answer : we can send it by air,by sea,by express .
Question 4.Does factory pass any certificates?
Answer:We have been certificated by ce,astm,tuv,sgs,en71 etc.
Question 5.Can you accept Small order quantity?
Answer :Yes,1pc is also ok
Question 6. what color can I choose ?
Answer:Blue,orange,red,yellow,green,purple etc. Any color is ok.
Question 7. How can we trust you ?
Answer:We are original manufacturer in this field for more than 10 years,has been VIP member of alibaba for 7 years,we attend every IAAPA,EAS,asia IAAPA ,DEAL exhibition,customers give us good feedback.
Question 8. How about your quality?
Answer:all materials have been tested before production,we use best material. Double stitched and precise sewing,computer design and computer cutting,we have professional QC department to test the quality before delivery to ensure high quality.

Material

0.55mm PVC

 

Size

10*10m

 

Price

get the latest price

 

Packing

The products will be packed in carton  

 

MOQ

1 piece as trial order  

 

Term of payment

T/T or Western Union 

   

Transportation

By sea, by air  or the others  

 

Delivery date

7-15  days after getting  the  deposit  

 

Offer the best after-sale service  

 

OEM available and we have the ISO certification  

 

Usage: widely used in parks, squares, family gardens, nursery school and some amusing or playing center, people can play together and enjoy themselves in this fun  

 
Send your message to this supplier
Avatar
Miss Li Min
*From:
To: Miss Li Min
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now